Una làmpada que vol poques presses

Una làmpada de bronze de tres metres i mig de diàmetre i un metre i mig d’alçada i 36 globus penja del bell mig del sostre de la platea del teatre Conservatori. Van instal·lar-la el 1962, aprofitant la remodelació a fons que va modificar substancialment els accessos i la configuració interna de l’equipament.

Hi ha un mecanisme a la part superior del sostre que permet fer baixar la làmpada arran de terra per canviar-ne les bombetes i netejar els seus globus. No és una feina que es pugui fer amb presses. Només fer baixar l’aranya requereix un quart d’hora. A la fotografia, podem veure Faustí Fígols i Eugeni Vall mans a l’obra.

ÉS UN RECORD DE: FAUSTÍ FÍGOLS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s