La nostra sardana

Tots els grups de l’Esbart Manresà van ballar la sardana «Paellades d’amor» de Martí Fontclara i Palomeras, en el Memorial Vicenç Orriols del 2019. La va interpretar la cobla Contemporània. La coreografia es va fer per als més petits però han acabat ballant-la tots els dansaires de l’entitat: l’escola de dansa, el cos de dansa, els grups juvenils (Esclop, Barretina, Cascavell i Picarol) i els grups d’exdansaires: Picapoll i 2.0. S’ha convertit en la nostra sardana.

ÉS UN RECORD DE: JESÚS MARTÍNEZ
DE: 2019

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s