Debutar al quatre anys

El meu debut com a ballarina va ser als 4 anys al Teatre Conservatori, en un final de curs de l’escola de dansa de la Julieta Soler. El teló estava abaixat i ens vam col·locar totes en el nostre lloc. Com que ens van dir que ens quedéssim arraulides al terra fins que no sonés la música, jo, obedient, no em vaig moure d’allà… Hi va haver un problema tècnic i aquella estona es va allargar i allargar… Totes les altres nenes corrien per l’escenari mentre no el solucionaven però jo continuava arraulida ben pendent de l’inici de la música…

ÉS UN RECORD D’AINA SOLÉ
DE: 2008

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s